تلفن تماس : 05135411722      09157607106      09151150958  telegram6

تغذیه مناسب افراد کم خون در وعده سحری

متخصص تغذیه گفت: افراد کم خون می‌توانند از گوشت شتر مرغ در سحر استفاده کنند، همچنین سعی کنند غذاهای برنجی و مصرف انواع خورشت‌ها را کاهش دهند.

سید ضیا‌ءالدین مظهری متخصص تغذیه درباره تغذیه مناسب در ماه مبارک «رمضان» توضیح داد: بهترین نوشیدنی برای روزه داران در این ماه آب است و فقط باید به این نکته توجه کنیم که آب مصرفی زیاد سرد نباشد و در هنگام افطار هم بهتر است شیر کم چرب با خرما استفاده شود.

وی با بیان اینکه استفاده از شیر ولرم در زمان افطار توصیه می‌شود گفت: توجه داشته باشید مواد سرد یا نوشیدنی‌های سرد معده را تحریک می‌کنند و همچنین تشنگی را نیز از بین نمی‌برند.

دیگ بخار

مظهری افزود: اگر بخواهیم از یک نوشیدنی مفید دیگر نام ببریم شربت آبلیمو گزینۀ مناسبی است. شربت باید از لیموی تازه و شکر یا عسل خیلی کم تهیه شده باشد به دلیل اینکه شکر باعث ترشح انسولین می‌شود و مواد قندی در خون کاهش می‌یابد در نتیجه در میان روز باعث کمتر شدن قندخون و به وجود آمدن ضعف در بدن می‌شود.

متخصص تغذیه و رژیم درمانی در خصوص تغذیۀ افراد کم‌خون گفت: افراد کم خون می‌توانند از گوشت شتر مرغ در سحر استفاده کنند همچنین سعی شود غذاهای برنجی و مصرف انواع خورشت‌ها را هم کاهش دهند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا اهدای خون در ماه مبارک رمضان ضرری برای افراد دارد توضیح داد: اهدای خون نه تنها ضرری ندارد بلکه باعث نو شدن سلول‌های خون می‌شود. تنها باید دقت کرد که این میزان خون کم شده از حجم مایعات بدن، جبران شود. اگر افراد پس از افطار، خون دهند می‌توانند با استفاده از آب، میوه و سبزی این کمبود را جبران کنند.

فروش دیگ بخار

خواص معجزه آسای خوردن سیر

یک متخصص طب سنتی گفت: سیر، رطوبت و حرارت غریزی بدن را افزایش می‌دهد، این تغییرات افزایش طول عمر را به همراه دارد.

حسن اکبری متخصص طب سنتی درباره فواید سیر اظهار کرد: در کتب طب سنتی سیر را به دو نوع بری و بستانی تقسیم بندی می‌کنند،‌ سیر بری یا همان نوع جبلی، امروزه اغلب با نام موسیر شناخته می‌شود و خواص بسیاری دارد؛ کسانی که کمی با گیاهان آشنا باشند می‌توانند آن را در زمین شناسایی کنند؛ این گیاه بیشتر در مناطق کوهی رشد می‌کند.

وی ادامه داد: به طور کلی مصرف سیر تازه نسبت به سیر کهنه فواید بیشتری دارد،‌ این ماده مفید مطابق کتب سنتی در درجه سوم گرمی و خشکی قرار می‌گیرد، بنابراین می‌تواند رطوبت و حرارت غریزی انسان را افزایش دهد، این تغییرات در بدن جوانی و افزایش طول عمر را به دنبال دارد.

دیگ بخار
اکبری درباره خواص سیر گفت: یکی از خواص سیر از بین بردن رطوبت است، همچنین این گیاه را ماده‌ای جالی می‌دانند که به معنای جلا دهندگی و شفاف کنندگی اعضای بدن مثل سیستم گوارشی است؛ همچنین مصرف این ماده مجاری ریز بسته شده بدن را باز می‌کند و حتی می‌تواند با باز کردن عروق کرونری در قلب از بروز اختلالات قلبی جلوگیری کند.


این متخصص طب سنتی با تاکید بر اینکه سیر باعث تحلیل رفتن رسوبات بدن می‌شود، ادامه داد: سیر در اصطلاح طب سنتی خشک کننده است و می‌تواند دردهای معده و ورم‌های مفصلی را درمان کند؛ سیر خاصیت رقیق‌کنندگی خون دارد و از این گیاه به عنوان ضد عفونی کننده و آنتی بیوتیک به صورت خوراکی و موضعی استفاده می‌کنند؛ در برخی کتب اشاره شده است که بلعیدن یک یا دو حبه سیر قطعه قطعه شده به همراه آب می تواند از ناراحتی های قلبی جلوگیری کند زیرا کلسترول خون را کاهش می‌دهد و سیستم ایمنی بدن را به طور شگفت انگیزی تقویت می‌کند.


وی با تاکید بر اهمیت مصرف صحیح سیر گفت: توجه داشته باشید که خوردن سیر باید با رعایت مزاج فرد و زمان‌بندی درست انجام شود تا حفظ تندرستی و ارتقای سلامت را به همراه داشته باشد اما مصرف سیر با بی‌توجهی به مزاج،‌ سن و فصل می‌تواند منجر به ایجاد اختلالاتی مثل سر درد، آسیب به سیستم بینایی و آسیب‌های ریوی شود.

اکبری بیان کرد: اگر فردی بر اثر مصرف بیش از حد سیر یا رعایت نکردن نکات ذکر شده با اختلالاتی مواجه شد می‌تواند با استفاده از مسهل این ماده که آب انار ترش و شیرین و شربت سکنجبین است به حالت عادی بازگردد.

فروش دیگ بخار بویلر

دیگ بخار