تلفن تماس : 05135411722      09157607106      09151150958  telegram6

استفاده ار دیگهای مسی

معروف است که پزشکان اموپتي به کساني که از درد مفاصل رنج مي‌برند داشتن يک دست بند مسي را توصيه مي‌کنند و دليل اين امر را هم کمبود يون‌هاي مسي در خون ذکر مي‌کنند که با تماس دست بندهاي مسي با پوست بخشي از اين کمبود جبران شده و از درد مفاصل کاسته مي‌شود. از سوي ديگر محققين يکي از علت‌هاي بروز بيماري آلزيمر را رسوب يون‌هاي آلومينيوم در مغز عنوان مي‌کنند.

در اين پيام آمده است:
تا چند دهه پيش مردم کشور ما رسم داشتند براي پخت غذا مخصوصاً خورشت و آش از قابلمه‌هاي مسي استفاده مي‌کردند و يک کفگير آهني داشتند به نام حسوم که موقع پخت غذا دائم درون آن قرار مي‌گرفت...هيچ‌کس نمي‌دونست چرا بايد اين کفگير درون قابلمه مسي قرار بگيره، فقط مي‌دونستند براي پخت غذا خيلي خوبه.

داستان از اين قراره که بدن (مخصوصاً مغز) براي سلامت و نشاط و کنترل اسيدلاکتيک و کورتيزول به 6 ميليارد يون مس نياز دارد و به همين نسبت يون آهن.
کمبود يون مس باعث مي‌شه شما دائم احساس رخوت و خواب آلودگي و کسالت کنيد و هي دهن‌دره کنيد. در ضمن هيچ کارتل داروئي نمي‌تونه از يون يک عنصر براي شما قرص تهيه کنه.... و اوني که مثلاً به اسم قرص آهن به خورد شما مي‌دهند شامل مولکول آهن هستش که براي بدن هيچ کاربردي نداره.
(تعريف يون و مولکول را مي‌گذاريم براي کلاس‌هاي طب سنتي) ولي تا اين جا بدونيد که غذا موقع پخت در درون قابلمه مسي از يون آزاد شده اين ظرف استفاده مي‌کند و در بدن شما فوق‌العاده احساس نشاط و انرژي ايجاد مي‌شود و ديگه از اون دهن‌درگي و خميازه و کسالت خبري نيست و باعث طول عمر مفيد و سلامتي جسمي مخصوصاً براي خانم‌ها نزديک به دوران عادت ماهيانه دارد.

ولي يک دفعه توي دهه 50 از اين نون خشکي‌ها اومدند و داد ميزند «قابلمه مسي.. کفگير آهني خريداريم» و با يک قيمت مناسب اين قابلمه‌ها را خريدند و به جاش قابلمه آلمينيومي مي‌دادند که بهش مي‌گفتند روحي هيچکس توي اون دهه نفهميد اين همه قابلمه مسي کجا قراره بره؟ بعدش هم که الان ظرف‌هاي استيل و تفلون و اين مزخرفات اومده که مدعي هستند غذا توش زود مي‌پزه و به کف ظرف نمي‌چسبه. ولي مردم ما خبر ندارند که همين يون‌هاي مضر در اين ظروف عامل سرطان هستند و به راحتي يون سرب و آلمينيوم و ... مي‌تونند در جا يک کودک 6 ماهه را ظرف يک سال به بيماري‌هاي کمبود خوني و سرطان و يک فرد بزرگسال را در طي 5 سال به بيماري‌هاي کبدي و خوني و طحال دچار کند و بعدش هم سرطان.

من به همه رفقا پيشنهاد مي‌کنم حتماً براي پخت غذا (مخصوصاً غذاهاي آبکي) از قابلمه مسي و کفگير آهني استفاده کنند. حداقل براي يک بار هم شده تا ظرف سه روز اثر آن را روي بدن خودتون ببينيد.
حالا جالبه توي شمال ايران موقع پخت خورشت (مخصوصاً فسنجون) يک تيکه آهن يا نعل اسب مي‌اندازند وسط خورشت تا حسابي رنگ بگيره... اين کار باعث آزاد شدن يون‌هاي آهن و سلامتي بدن مي‌شود. اگر دقت کنيد مردم مازندران و گيلان تقريباً در حد صفر دچار بيماري‌هاي خوني و سرطان خون مي‌شوند

دیگ بخار